Välkommen till Telgra El AB

Telgra El är ett service- och installationsföretag, och vi riktar oss främst till kunder inom industri- och fastighetsbranschen. Vi tar oss an alla typer av projekt, stora som små, total- och generalentreprenad.

Sedan starten 1999 har företaget vuxit och idag vi är 25 medarbetare. Det är kunniga elektriker, alla med lång erfarenhet och många med olika spetskompetenser. För oss står noggrannhet, punktlighet och kvalitet i fokus. Elinstallationer kräver rätt arbetssätt och ett säkerhetstänk, och vi tar ansvar för att utföra vårt jobb på ett professionellt och korrekt sätt.

Vi på Telgra tror på långsiktiga kundrelationer, vi är måna om att hitta lösningar som motsvarar våra kunders behov. Många av våra kunder har varit med oss sedan starten för 18 år sedan – Det ser vi som ett kvitto på att vi levererar det kunden vill ha.

Om oss

Företaget är har sitt huvudkontor i Nynäshamn och sysselsätter förnärvarande ca 25 personer. Vår huvudsakliga inriktning är mot kunder inom industri och fastighetsektorn men våra serviceelektriker utför både små och stora projekt mot alla förekommande kunder.

Telgra EL AB Nynäshamn
08-52018199
info[a]telgra.se
Mån-Tor 08.30-15.30
Fre 08.30-14.00