OM OSS

Helhetslösningar för små och store projekt

Telgra El är specialiserat på stora industrikunder som raffinaderier, gas- och värmeverk. Vi utför service, installationer och industriautomationer. Vi gör allt från servicearbeten till stora kabelarbeten. Det kan handla om mindre projekt till att vi ansvarar för installationsprojekt av hela anläggningar.

Som ett av få företag på östkusten har vi på Telgra specialiserat oss på EX, explosionssäkra installationer. Det är arbeten som kräver både erfarenhet, noggrannhet, ett säkerhetstänk och kunskap om explosiva ämnen. Detta har genom åren blivit ett av våra specialområden.

Vi har medverkat vid flera turnarounds som huvudentreprenör på elsidan, med både projektering och utförande. Några av våra kunder vi är stolta över att arbeta för är Nynäs AB, Statoil, Aga, Fortum och Värmevärlden.

Lokalanpassningar och entreprenader

Vårt andra huvudområde är lokalanpassningar för kontors- och butiksmiljöer. Här gör vi både total- och generalentreprenader, beroende på vad som krävs. Vi anlitas ofta tillsammans med byggföretag, många har vi sedan länge ett långt och välfungerande samarbete med.

Även här tar vi oss an alla sorters projekt, från hela ombyggnationer till små justeringar i mindre kontorslokaler.

Vi utför bland annat brandlarmsinstallationer, styr- och reglerinstallationer, alltid med stort fokus på att möta kundens krav på säkerhet och komfort. Dessutom är vi noga med att leva upp till förväntningar och krav på att leverera energieffektiva och moderna lösningar. Telgras medarbetare är alla erfarna och självgående, och vi har dessutom specialkompetens inom vissa områden, som till exempel belysning.

Några av våra stora kunder inom fastighetsprojekt är Hufvudstaden, Vasakronan, Newsec och Aberdeen, projekt som omfattat allt från mindre renoveringar till större hyresgästanpassningar.